Produktkatalog

Tillsammans med våra kollegor i Danmark, på Färöarna, Island och Grönland erbjuder vi en ny och innehållsrik produktkatalog baserad på 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter inom livsmedelssäkerhet och vårt produktsortiment utvecklas ständigt, produkter läggs till och andra tas bort.

Våra duktiga produktspecialister kan sina produkter väl och kommer alltid att försöka ge dig råd om exakt den lösning som passar just din situation bäst. Vi har fler än 3500 artikelnummer och det är nästan omöjligt att visa hela vårt utbud på 60 minuter som ett möte med dig brukar ta.

Därför har vi tillsammans, efter 20 år i branschen, bestämt oss för att nu är det dags att samla alla våra produkter i en katalog. Vi har sorterat/rangordnat produkterna efter vad vi tycker är fördelaktigt för dig som kund. Det kommer tydligast att märkas på sidorna med de mikrobiologiska produkterna, där vi har valt att visa alla våra produkter sorterade efter organism, så att du kan gå in och se hela vårt sortiment av produkter för till exempel Listeria eller Salmonella.

"Blod, svett och tårar" har lagts ner i arbetet och även om vi har jobbat hårt med det, finns det fortfarande produkter som inte finns med, som till exempel vårt enorma sortiment av spårbar plast som är en katalog för sig. Om det är något i katalogen du saknar, vänligen kontakta oss. I slutet av katalogen har vi samlat ett antal omräkningstabeller som vi ofta använder själva och som vi tror att du kanske också kan använda. På så sett hoppas vi att vår katalog blir mer än "bara" en katalog, utan faktiskt en bok du har liggandes på bordet för att den används.

Ladda ner katalogen här